Mesajul Decanului

mes

 

Stimaţi viitori studenţi, 

 

În ultimii douăzeci de ani a avut loc o dezvoltare extraordinara a învăţământului economic şi a cercetării de profil din România. 

Facultatea noastră s-a angajat sistematic, încă de la început, în efortul de a pregăti specialişti în domeniu, prin dezvoltarea unor programe academice de calitate, prin iniţierea şi implementarea unor proiecte de cercetare inovatoare în arii de specializare diverse, prin activităţi de suport pentru comunitatea economiştilor din România.

Beneficiem de un loc aparte în mintea şi inima numeroaselor generaţii de studenţi.

Absolvenţii noştri pot fi întâlniţi conducând mari firme româneşti şi străine, dar şi IMM-uri de succes.

Educaţia în facultatea noastră înseamnă pe de o parte dezvoltarea competentelor şi abilităţilor antreprenoriale şi de conducere, dar şi aprofundarea teoriilor de afaceri prin învăţarea de la specialişti şi practicieni de înalta clasa, în contextul dezvoltării unor experienţe umane consistente şi bineînţeles educaţia în spiritual principiilor etice şi morale corecte.

Comunitatea noastră academica pune în prim plan excelenta în toate formele sale, profesionalismul, aprecierea stakeholderilor, comunicarea deschisa, încurajarea diversităţii, recunoaşterea valorii şi promovarea colegialităţii.

Aşteptăm cu drag, la Facultatea de Ştiinţe Economice din Brasov, pe toţi acei care îşi doresc să devină economişti desăvârşiţi.

Mult succes!

Decan,

Conf. univ. dr. Moldovan Teodor

 

Acreditare

Universitatea "George Baritiu" din Brasov
este acreditata prin Legea 483/2002

Contact Ploiesti

B-dul. Republicii nr. 291A,
Ploiesti, Romania, 100072
Tel. 0244-533.144
Fax 0244-533.144
email: contact @universitateagbaritiu.ro

Contact Brasov

Strada Lunii nr.6,
Brasov, Romania, 500327
Tel. 0268-330.270 / 0268-319.806
Fax 0268-319.948
email: contact @universitateagbaritiu.ro

Find us on Facebook Find us on Twitter Find us on Twitter youtube